Meteen naar de inhoud

HRTC 75 jaar jubileum

HRTC Hoorn bestaat op 15 oktober 75 jaar. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan! Dit bericht is voor iedereen die lid is, lid was of op enige andere wijze betrokken is of is geweest bij HRTC Hoorn in haar 75-jarig bestaan, bijvoorbeeld als vrijwilliger, betrokken wielrenouder-of partner, sponsor, etc.
Scroll naar beneden om je in te schrijven.

  • Op zaterdag 5 oktober vertrekken we om 10h30 vanaf het HRTC-clubgebouw voor een rit van 50 of 75 kilometer, waarbij we onderweg op een gezamenlijk punt een tussenstop hebben ingepland met koffie en appeltaart. Indien mogelijk is het de bedoeling in je oud(st)e wielerkledingen met je oudste (wel veilige) materiaal de tocht te rijden. Om te zorgen dat we voorbereid zijn op het aantal deelnemers verzoeken we je aan te melden via het inschrijfformulier. Bij de start zal de wethouder van sport van de gemeente Hoorn de Eenhoornzegel uitreiken.
  • Op zaterdag 12 oktober houden we een wielerfeest/reünie voor zoveel mogelijk leden en oud-leden van HRTC Hoorn bij De Witte Valk, Dorpsstraat 175 in Zwaag. Tickets zijn te koop voor EUR 19,50 exclusief ticketservicekosten. Hiermee krijg je toegang tot een compleet verzorgde avond. Bestel je ticket.
    Het programma is als volgt:
    • 20.00 inloop en ontvangst
    • 20.30 officiële opening door de voorzitter
    • 20.35 begin feestavond
    • 00.30 einde feestavond

1 reactie op “HRTC 75 jaar jubileum”

  1. Pingback: Geslaagde Jubileumrit in retrostijl – HRTC

Reacties zijn gesloten.